En aftale er en aftale

Berger Ejendomme blev stiftet i 2019 og er et ejendoms- og udviklingsselskab med en sund økonomi.

Berger Ejendomme ejes fuldt ud af BergerInvest. Selskabet udlejer energivenlige boligejendomme- og erhvervsejendomme. Vi udlejer primært i region Syddanmark.


MISSION 
Vi vil være folks fortrukne udlejer i parcelhus- og erhvervs segmentet. Vi mener, at alle har ret til energivenlige boliger eller erhvervsejendomme til en overkommelig pris. Vi vil opfylde kundernes ambitioner, ved at bygge lavenergi og miljøvenlige huse, hvor indeklimaet er i top og ikke skal bekymre sig om dyre forbrugs overraskelser. 

VISION
Vi er en generation med én vision. Vi vil være det grønne ejendomsselskab med fokus på miljøet og bidrage til reduktion af CO2. Vi vil hjælpe folk til at få tag over hovedet og fremme udvikling i byerne. 

KERNEVÆRDIER

TROVÆRDIGHED

Når man lejer hos os, er vi pålidelige og sikre at der ikke er nogen fejl og mangler. Derfor kan du trygt have tillid til, at vi opfylder de aftaler vi har. En aftale er en aftale.

ENGAGEMENT
Berger Ejendomme er vores passion, derfor rækker vores engagement udover det sædvanlige.

KREATIVITET
Vi arbejder dagligt på at forbedre vores lejemål og igennem nøje udvælgelses processer sikrer vi os maksimal udnyttelse af m2 i vores huse og maksimal minimering af Co2 udledning.  

FREMSYNETHED
Vi skal sammen se og udforske mulighederne for lejere og kommunerne.